efficiënt in het onderwijs

Baardwijksestraat 16

5142 WG Waalwijk

T 06 22 74 12 91

info@shapesoftware.nl

 

 

Toetsweken

Wie bekend is met het reilen en zeilen op een middelbare school weet dat tijdens toetsweken veel geregeld moet worden. Het organiseren van een evenement is er niets bij. En... er mag niets fout gaan.

Om het hele proces rondom toetsweken goed te organiseren, maken veel scholen gebruik van tijdrovende methodes met ieder hun eigen complicaties en uitdagingen.

 

Shape bedacht de oplossing: Toetsweken. Als ervaringsdeskundigen weten we hoe belangrijk het is om een flexibel inzetbare applicatie te gebruiken waarmee het gehele proces rond proefwerkweken efficiënt en gemakkelijk verloopt en de kans op menselijke fouten tot een minimum wordt beperkt.

 

Onze maatsoftware is zo ontwikkeld dat implementatie ervan gemakkelijk te realiseren is op verschillende plekken in een proces en de al aanwezige programmatuur kan worden blijven gebruikt.

 

Toetsweken heeft een op maat gemaakte module die het voor iedere school mogelijk maakt om alle benodigde basisgegevens gemakkelijk te importeren. De applicatie werkt hiermee in de gehele lijn ondersteunend en tijdbesparend.

Binnen scholen mensen ontzorgen in hun werk en processen makkelijk en foutloos laten verlopen door gebruik te maken van ICT, dat is onze missie.